'Met film breng je gevoel over'

Geurts Media weet alles van tekst en foto's. Maar wij weten ook raad met film, het perfecte medium om een gevoel over te brengen of een complex onderwerp helder uit te leggen.

×

Creatief in tekst en film

Een verhaal in uw magazine dat met een filmpje op het internet tot leven komt. Bij Geurts Media zien we in de huidige digitale wereld volop crossmediale kansen. Daarom maken we ook ‘complete creatieve content’, zoals het zo mooi heet.

Bij Geurts Media houden we van creatieve uitdagingen. Of het nu gaat om een pakkende tekst, een informatief filmpje, drone-opnamen, een journalistieke foto of een compleet magazine. Bij Geurts Media weten wij u op alle fronten te verrassen.

Naast onze diensten voor bedrijven, overheden en instellingen, helpen we uitgevers graag met onze speciale themapagina’s en puzzels. We produceren door het hele jaar heen trendy kant-en-klare themapagina’s en puzzels op maat. Vraag gerust eens informatie aan.

 • FILM

 • Relatiedag Zegers Bouw

  Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem vormde op 15 juni 2022 het decor voor de Relatiedag van Zegers Bouw. Met Jan Lammers als hoofdgast.

 • Wijk De Vergert Aardgasvrij

  Een duik in het verleden van de Turmac met verhalen, oude beelden en een prachtige song van Joop Boxtart. Vastgelegd voor het Kunstwerk! Liemers Museum.

 • Herdenking op film

  Op pad geweest met burgemeester Van Hout van Westervoort voor de bijzondere en wegens corona aangepaste herdenking van Operation Quick Anger.

 • Wat zeggen klanten

  "Geurts Media heeft een bedrijfsfilm voor ons gemaakt. Duidelijke afspraken, een snelle feedback en een professioneel eindresultaat ."
  Hendrik Jan Verheij, directeur BWSS IT