Wat zeggen onze klanten

 

Geurts Media werkt voor veel verschillende klanten waar we puzzels, themapagina’s, teksten, complete producties of filmpjes voor leveren. Een paar reacties.

Hendrik Jan Verheij
Directeur BWSS IT Deventer
“Geurts Media heeft een bedrijfsfilm voor ons gemaakt. Daar zijn we zeer tevreden over. Er worden duidelijke afspraken gemaakt, de feedback is snel en het eindresultaat professioneel.”
Peter Vos
Chef-redactie Dichtbij
“Geurts Media verzorgt al vele jaren allerlei themapagina’s voor de uitgaven van Holland Combinatie en sinds 2013 ook voor Dichtbij. Goede kwaliteit, snelle levering en gunstige prijzen spelen bij ons een belangrijke rol om voor Geurts Media te kiezen. Maar ook de persoonlijke contacten zijn altijd zeer correct. Geurts Media denkt mee en komt altijd met goede oplossingen als zich onverwachtse ontwikkelingen voordoen.”
Loe Buijze
Hoofd uitgeverij en redactie Buijze Pers
“Persoonlijk vind ik vorm en inhoud van de themapagina’s die Buijze Pers afneemt van Geurts Media, ronduit goed. Vanaf het eerste jaar dat Buijze Pers klant werd, heeft Persbelangen en eigenaar Sjoerd Geurts ons bovendien bediend zoals je een gewaardeerde vaste klant behandeld. Onze wensen zijn altijd vervuld. Dan blijft het natuurlijk prettig zaken doen.”
Peter Fokker
Redactie Ommelander Courant
“Wij werken al jaren samen met Geurts Media en dat gaat naar alle tevredenheid. We horen al jaren bij elkaar. De puzzels en feuilletons doen het vooral goed bij onze oudere lezers, die daar iedere week weer naar uitkijken.”
Philip van den Brand
Hoofdredacteur De Winter Media Groep
“De themapagina’s van Geurts Media zijn praktisch, helder van opzet, fleurig èn betaalbaar. Daarnaast reageren de medewerkers van Geurts Media snel op verzoeken.”
Leo Rontberg
Rodi Media. Onder andere uitgever van Delft op Zondag.
“De teksten en themapagina’s van Geurts Media zijn eenvoudig te bestellen en leuk om te lezen. De lijntjes met de medewerkers zijn kort en prettig.”