Wie zijn wij

Geurts Media bestaat in augustus 2018 precies 25 jaar. Het bedrijf is opgericht door Sjoerd Geurts als Geurts Journalistiek. In 2014 zijn Geurts Journalistiek en het puzzelbedrijf Persbelangen samen verder gegaan onder de naam Geurts Media. Een naam die de lading van het bedrijf beter dekt.

Sjoerd Geurts heeft ruime ervaring in de journalistiek en communicatie in de breedste zin van het woord. Begin negentiger jaren studeerde Sjoerd Geurts af aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg. Hij maakte in de jaren negentig een ‘uitstapje’ door bij de Stichting Betaald Voetbal Vitesse als PR-manager/perschef een nieuwe communicatieafdeling vorm te geven. In deze functie lukte het hem de verstoorde mediacontacten te optimaliseren, schreef hij teksten en speeches voor directie en bestuur en gaf hij vorm aan diverse communicatieplannen.

Tegenwoordig zijn wij crossmediaal actief. Geurts Media verzorgt teksten, magazines, kranten, fotografie en video voor bedrijven, instellingen en overheden. We werken samen met een vast team freelancers.

Sinds 2016 maakt Sjoerd Geurts deel uit van het projectteam van de regiocampagne De Liemers Helemaal Goed. Met als doel de Liemers als regio op de kaart te zetten.

BAS_7800 (Large)

 

 

 

Oprichter Sjoerd Geurts

Deel dit artikel:  Email this to someoneShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter