Film bij fusie

De handbalafdelingen van s.v. Loo en Spcl. Groessen gaan samen verder. Wij maakten een filmpje om de oprichting van de nieuwe vereniging kracht bij te zetten.

Hoe origineel wil je een nieuwe vereniging presenteren? De officiële oprichting van Handbal Combinatie de Liemers (HCL) gaat gepaard met een film.

De handbalafdelingen van Sportclub Groessen en Sportvereniging Loo vonden elkaar enkele jaren geleden al. De samenwerking beviel beide verenigingen goed en wordt daarom nu  bekrachtigd met de oprichting van een zelfstandige handbalvereniging. Inmiddels zijn de handtekeningen bij de notaris gezet en is handbalvereniging HCL een feit.
“Een belangrijk en mooi moment in de geschiedenis van beide verenigingen”, vertelt bestuurslid Erika Robbe van HCL. “We hebben samen de nieuwe vereniging opgericht maar we blijven aan Sportclub Groessen en Sportvereniging Loo verbonden. De saamhorigheid met de verenigingen waar we jarenlang hebben gehandbald blijven we koesteren.”
De wedstrijden van de zaalcompetitie worden in sporthal Triominos in Duiven gespeeld. Dankzij het kunstgrasveld in Loo en het beachhandbalveld in Groessen houden de leden van HCL binding met beide verenigingen. Inmiddels zijn alle leden van de verenigingen geïnformeerd over de officiële oprichting van HCL. Zij hebben daarnaast de film ontvangen, die is gemaakt door filmmaker Sjoerd Geurts van Geurts Media. De film neemt de kijker mee via de historie naar de toekomst.