Hendriks Hoveniers

Voor Hendriks Hoveniers en Hendriks Omheiningen hebben we de perscommunicatie verzorgd rond de verhuizing en bedrijfsovername. Hetzelfde mochten we doen voor Liemers Hendriks Groenvoorziening en Biljoen Groen.

Hendriks Hoveniers werd in 1982 in Westervoort opgericht door Hans Hendriks. Onder zijn leiding groeide het hoveniersbedrijf snel, waarna in 1992 eerst een verhuizing plaatsvond naar Duiven en in 2010 een prachtig nieuw bedrijfspand in gebruik werd genomen in Didam.

Liemers Hendriks Groenvoorziening is verhuisd van Didam naar de Gasthuislaan 6 in Velp, waar ook zusterbedrijf Biljoen Groen is gevestigd. Op dit moment is een volgende verhuizing in voorbereiding. In Velp wordt een nieuw bedrijfspand voor beide bedrijven gerealiseerd.Fabian Hendriks staat in Velp samen met Jeroen Helming en vader Hans Hendriks aan het hoofd van Biljoen Groen en Liemers Hendriks Groenvoorziening. Jeroen Hendriks en Diderik Corts zijn de nieuwe eigenaren van Hendriks Hoveniers en Hendriks Omheiningen in Didam.

Foto’s zijn gemaakt door Peter Venema.

Schermafdruk 2017-07-13 08.34.53

Schermafdruk 2017-07-13 08.35.06